Em dic Antoni Valls, Natural de Pollença i resident a Llubí des de fa uns anys, la meva passió per la muntanya, l’escalada el senderisme m’arriba des de l’adolescència, la fotografia només era un complement més per retratar els llocs on anava i poder compartir amb meus propers aquestes experiències que vivia.

Des de feia anys tenia curiositat per la fotografia, però no és fins al 2012 que no dono el pas a introduir-me en aquest món i a formar-me, gràcies al meu amic Ramon Estades qui em dóna una empenta que faci un curset de fotografia. Per aprendre qui millor que un gran fotògraf Sebastià Torrens amb el que realitzi diversos cursos de fotografia i edició.

Els meus inicis van ser encaminats a la fotografia de natura i paisatge, la macro fotografia i la passió per les orquídies silvestres, va començar a guanyar terreny. Més endavant vaig començar a investigar i endinsar-me en la fotografia nocturna lightpainting, cada pas que un dóna en aquest món, obre un altre camí.

A l’estar en una illa és molt complicat poder trobar enquadraments paisatgístics nous. La gran majoria de racons de l’illa estan mes que retratats i sempre intentes trobar enquadraments diferents per poder cridar l’atenció de l’espectador.

La recerca de llocs nous i inexplorats és mes complicat, però és una cosa que motiva molt i quan tens una idea en la ment, que primer has localitzat el lloc, després has planificat la llum que vols tenir, aquest dia no aquesta ennuvolat i els factors estan de la teva part, matines arribes muntes l’equip, esperes el moment i dispares. En aquest instant, t’entren calfreds per tot el cos et sentis i comences a gaudir-ne.

Des que va entrar Photopills en la meva vida (aplicació per a la planificació de fotografies llegendàries) Em va entrar l’obsessió de fotografiar la lluna en els llocs mes peculiars coneguts o sense conèixer, el poder saber quan podria retratar una lluna sobre d’un castell, torre, forat d’una muntanya, penya-segats, arbres. Etc. cada mes tenia una o dues oportunitats, però que passa si aquesta ennuvolat? Et quedes sense foto i a planificar-de nou, això et pot portar a esperar una any o 2 a què es tornin a donar les mateixes condicions.